dinsdag 29 juli 2008

Afsluiting

Maandag 28-07
Net zoals in het gaan, vier weken geleden, hadden we een heel aangename overtocht van Oslo tot Kiel.
Gisteren, zondag, zijn we veilig en wel thuisgekomen rond 18u.
Voor Betty was het een onaangename terugreis wegens de hitte: het was al 32° toen we in Kiel de ferry verlieten en we moesten nog 655km rijden tot thuis (met verschillende stopmomenten natuurlijk). De zon brandde en dat was niet min met onze helmen, dikke jassen, laarzen en handschoenen. Gilles kon er gelukkig beter tegen want hij moest uiteindelijk toch rijden en aandachtig blijven.
Het verkeer was met momenten echt druk, zeker rond Hamburg en Bremen, vanaf Osnabrück werd het rustiger en na Dortmund was het ronduit kalm.
Gilles’ droom, met de moto helemaal van thuis tot Noordkaap en dan verder Noorwegen verkennen, is verwezenlijkt. En hoe! We hebben een fantastische vakantie achter de rug met enorm veel geluk wat het weer betreft: één regenbui de eerste dag en tijdens de derde week één dag met veel buien en één dag met constant regen tijdens het rijden. Voor de rest soms bewolkt, boven in het noorden ook koud maar dat kan natuurlijk niet anders, meestal blauwe luchten met veel zon en altijd droog!!!
We hebben exact 7079 km gereden over 4 weken verspreid, en daarbij nog tweemaal een overtocht van 20u elk.
We waren blij dat jullie ons volgden en met ons meeleefden via onze blog, en dat we zoveel en vaak reacties kregen, dat heeft ons echt deugd gedaan.
Nu kunnen we dus afsluiten. Voor allen die zelf nog op vakantie vertrekken of nog weg zijn: geniet er verder van en kom allen veilig thuis!
Heel veel groetjes
Betty en Gilles

1 opmerking:

Anoniem zei

Awel, daar zijn wij bij, bij degenen die hun vakantie nog tegoed hebben.
Wij maken er wel een "gewone" vakantie van, dus geen blog natuurlijk. Maar wij genieten er zeker evenveel van als jullie gedaan hebben.
Daarbij hebben wij iets anders belangrijks om naar uit te kijken, een grote dag voor ons tweetjes. Daar kijken we echt naar uit.

tot ziens
L & C