vrijdag 25 juli 2008

Vrijdag
Een hele dag "thuis" blijven lukt blijkbaar niet. Gilles heeft ocharm weer een probleem: zijn been is nog steeds niet volledig genezen en nu is hij heel fel gestoken (23 beten!) door muggen en zijn voet, kuiten en voorarmen zijn verschrikkelijk warm, vuurrood en heel dik gezwollen: heeft niet kunnen slapen van de pijn en jeuk, daarom zijn we terug naar Hønefoss gekomen voor een apotheek. Ze hebben hem pilletjes en een goei zalf gegeven (die al helpt) en nu we hier toch zijn maken we van de gelegenheid gebruik om onze blog bij te werken. In de bieb hier waren wel pc's maar geen usb aansluiting, de dame van hier was zo vriendelijkk om ons haar eigen laptop te lenen: geweldig toch!

Morgen om 14u vertrekt de ferry terug naar Kiel en als alles goed gaat zijn we zondagavond weer thuis. Maandag zullen we dan de blog definitief afwerken.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo hier ook eindelijk een reactie van ons; we hebben in ijltempo het relaas van de laatste 14 dagen gelezen. Patrick zegt dat bij het zien en lezen van jullie verslag hij zo op zijn 'brommer" wil springen om jullie achterna te reizen, en begrijpt nu ook dat Gilles de Auvergne maar een lachertje vindt. Wij zijn terug van gisterenavond en hadden onze laptop mee voor het geval we ergens een internet"point" zouden tegenkomen , dan konden we jullie avonturen nog meevolgen, maar de Auvergne is ook een soort Niemandsland, het leek wel of we overal alleen waren, wel fijn rustig maar onbegrijpelijk dat er zo weinig toeristen zo'n mooie streek bezoeken.
Jullie zullen dit wel pas lezen als jullie al thuis zijn, maar we konden dus echt niet eerder reageren! Tot zondag ?
PS wij zijn ook naar een apotheek gemoeten voor een zalf tegen insectenbeten maar dat is maar een magere troost zeker?